MIS PÄEV TÄNA ON??

Saturday, October 3, 2009

Shocktail Party @ Casa del Dänjel

Käisime eile Danieli juures kokteilipeol- jammii! Ainult, et hommikul ma ei arvanud enam, et see nüüd nii hea mõte oli, kuid see selleks :DD
Nüüd 3 RedBulli, tass kohvi ja lõik pitsat hiljem olen valmis uuele ringile minema.

Viisime Dänjelile külakostiks "Vallatu Aliase" , mis oli mulle hommikul Prismas ringi jalutades silma jäänud.http://www.mangumaailm.ee/lauamangud/osavus-onne-mangud/3598_vallatu-alias/ . Egas midagi, nüüd tuleb uut küllakutset oodata, et saaks Aliast testida :)
Meil oli seal koos üsnagi rahvusvaheline seltskond- ameeriklastest inglasteni. Muidugi ei saa ma unustada ju seda, et üle pika aja oli päris paras ports mulle kalleid ja olulisi inimesi koos: Daniel, Erm, Kaia-Reet, Barbara, Keit :) Nii armas, nii tore, nii vahva oli neid kõiki näha!! Danieli armsasse korterisse kogunes lõpuks 26 inimest+ kass. Kass on väga oluline! Vaene Steve the cat ei olnud vist kunagi nii palju inimesi näinud, igatahes oli ta suhteliselt paanikas.

Kamin põles, inimesed rääkisid juttu, mehed segasid kokteile. Mojitod, Appletinid.. ja siis Slippery Vagina shot [mille Kaia maakeeli ümber nimetas, ehk Wet Pussy] , mis koosnes (võin eksida) maasikaliköörist ja Baileys'st ning maitses kuradima hästi!
Õhtu üheks huvitavamaks osaks kujunes see, kui meile räägiti üht "The Aristocrats joke" naljadest. http://www.aristocratsjokes.com/joke.php?id=13 .. midagi sellises stiilis. Nalja point tegelikult on selles, et nali ise ei peagi olema naljakas, vaid pigem šokeeriv ja üpriski ropp.. aga kõige rohkem nalja sellest naljast saab nalja rääkija ise, vaadates inimeste reaktsioone ja nägusid- kes hakkab itsitama, kellel vajub lõug lahti, kellel lähevad silmad peas suureks :D Lugedes see ei olegi nüüd nii naljakas, aga juutuub aitab ju alati hädast välja.


.. ja just siis, kui me arvasime, et nüüd läheme koju sattusime hoopis maja ees oma ülemiste naabritega kokku, kellele me end külla pressisime :D Väga kift, väga kift! Igav meie elukene nüüd küll ei ole.

Aitäh veelkord vahva õhtu eest, Daniel!

No comments:

Post a Comment