MIS PÄEV TÄNA ON??

Wednesday, October 7, 2009

Kadrioru pargi valguse-ja tulefestival



Käisime eile Dima ja Danieliga (ta on meil kolmas! :D) Kadrioru pargis valguse-ja tulefestivalil "Valgus kõnnib Kadriorus". Selleks nädalaks on siis piisavalt kultuursed oldud. Väga väga ilus oli silmale ja hingele.. :) Igal pool põlesid tuhanded tõrviku- ja küünlaleegid pargi teedel, alleedel, lillepeenardes ja treppidel.




.. kui alguses Daniel küsis :"Miks keegi peaks sellisel kellajal ja sellise ilmaga, midagi sellises kohas korraldama?" , siis kohale jõudes saime Daniele küsimusele vastuse! Väga-väga ilus,olen lummatud, endiselt! Õhtu lõpetas veel ilutulestik, mis vähemalt minu meelest oleks võinud natukene pikem olla, kuid eks MASU annab tunda.

Kell 18:20 avab Tallinna linnapea Edgar Savisaar päikesekella juures, Luigetiigi Kapteni sillal Kadrioru pargi hooaja lõpuürituse „Valgus kõnnib Kadriorus“.
Kell 18:30 esinevad Luigetiigi saarel Tiit Kikas, Raun Juurikas, Toomas Rull ja Sveta Bogdanova (elektriviiul, laserharf, live-elektroonika, trummid, video).
Kell 19:00 on Lilleaias TLÜ tantsuteater Tee Kuubis. Esitamisele tuleb Argentiina tango ja Varjuteater. Lossi ees on samal ajal välikino vaatamise võimalus.
Kell 19:30 musitseerivad kontsertväljakul Kristjan Kasearu ja Marvi Vallaste ning
õhtu lõpetab kell 20:30 algav muusikaline ilutulestik Mere alleel.

No comments:

Post a Comment