MIS PÄEV TÄNA ON??

Wednesday, October 21, 2009

istun siin ja joonistan.. pudel veini on günci ja leenaga läinud.. poolik vein ootab..
täna oli väga VÄGA kiire päev ja homme on üllatuslikult vaba.. niiet võin seda kõike endale lubada küll.

vend tuli londonist. te ei kujuta ette, mis ta kassule sünnipäevaks tõi :D kes kohale tulevad, saavad näha ja imestada.. megavinge..
uskumatu.. ta oli nädal aega ära ja eile mõtlesin, et ... mis seal salata .. väike igatsus tuli ka peale.. oma vend ju.. ja siis, kui akadeemiasse läks, on ta kuidagi eriti mõnus.. käib tööl ja koolis ja on kodus asjalik - rõõm kohe inimesest :)

hommikul käis arles.. aahh.. eriti mõnus.. magasin üheteistkümneni vist.. igatahes astus ta uksest sisse, kui ma unesegaselt kempsu komberdasin.. mõnus :D nägin välja nagu t-särgis luud raudselt. aga ta tõi annile saapad ja igasuguseid muid jalatseid ja jope ja traksikad.. eriti lahe.. muretsesin juba, et tibi kasvab kombekast välja ja pean uusi riideid ostma hakkama.. aga arlese toodud sobivad nagu valatult. aitäh. ausalt :)

kaspar ja anni on mõlemad nii.. asjalikud.. kaspar eriti :D
istub oma kalkulaatoriga diivanil ja arvutab: üks ja kaks ja üks ja kaks - palju see kokku teeb? aaaggh..
vajad abi? ei, saan hakkama. pean saama, olen suur poiss.

aa, kas ma mainisin, et joonistan? :D päris lahe.. avastasin, et suudan oma mälupilte paberile panna. mõtted joonistavad jooni ja käsi jälgib pliiatsiga neidsamu jooni.. ja kokku tulevad tuttavad jooned, tuttavad silmad, mõni juuksekruss.. kõik on nii nagu mälus.. hämmastav. hämmingut tekitav.

homme koristan mäe tn korteri ära ja jätan sellega pühapäevani hüvasti. naiskad tulevad linna ja me teeme süüa. teen oma kuulsat õunakooki, vb misit soolast.. istume ja ajame tööjuttu/ klatshime mehi :D

aga nüüd.. panen soojalt riidesse ja lähen istun keset hoovi pingile.. tähesadu ;)
muusikasoovitus tuleb hiljem.

AHJAA!!! kultuurisoovitus: viljandi linnagalerii on viimast ÖÖpäeva avatud, kes vähegi linnas, minge öösel kunstisaali. elamus ;)

No comments:

Post a Comment