MIS PÄEV TÄNA ON??

Tuesday, August 25, 2009

Selline on elu




Ma tean, et tegelikult ei ole see ehk üldse naljakas, kuid mul on naermisest pisarad silmas. Mu hea lapsepõlvesõber sai isaks, kahekordselt!
Ei, ta ei saanud kaksikute isaks- ta sai kahe erineva naisega samal ajal lapse, tütre ja poja. Naised isegi sünnitasid samal ajal, samas haiglas. Küll peab ikka viljakas ja täpne mees olema, et asjad nii sihtida ja paika panna oskas :D Vähemalt armastab ta mõlemat oma last väga palju ja ootas nende sündi pikisilmi.
Kutt ise tahab saada üheksat last.. kui oma naine ei ole nõus üheksat last saama, siis tuleb kasvõi teiste naistega teha, aga mehe kinnisideeks on üheksa last! :D


See pole veel kõik, alles hiljuti tuttav sai teada, et tema kallil abikaasal, kellega nad on 25+ aastat koos elanud on Saaremaal hoopis teine pere, kaks väikest tütart - kolme ja seitsme aastased.. Vot, siis sulle elukest! Kuidas ta sellest teada sai? Ta sõbranna läks Saaremaale puhkama ja nägi ta kallist abikaasat, kelle juurde jooksid kaks pisikest plikat ja kilkasid rõõmsalt: "Issi! Issi!".


.. iga kord, kui ma arvan, et mind ei suuda siin maailmas enam miski üllatada!


***
Blogisoovitus: http://www.maricazottino.com/blog/

No comments:

Post a Comment