MIS PÄEV TÄNA ON??

Tuesday, August 18, 2009

Armastus

Poiss ja tüdruk.
Nad on koos. Tüdruk on tema embuses. Poiss silitab ta juukseid ja tüdruk tunneb, et ta on õnnelik. Mõnikord tahaks ta poisile öelda seda, kui õnnelik ta on, kuid ta vaikib, sest sõnad ei suudaks edasi anda tema õnnetunnet. Nad vaikivad, sest sõnu ei olegi vaja. Neil on ka vaikuses hea. Tüdrukub hoiab poisil käest kinni ja loodab salamisi, et ka poiss on õnnelik.. :)



“Ja sünnitakse, kuigi tuleb surra,ja armutakse pettumuste trotsiks.Mõnd ilu, hämmastavalt peent ja kurba,hing leiab ilma, et ta üldse otsiks…”

Armastus ei ole ainult suudlused ja naer, puudutused ja pilgud, alastiolek ja ühendumine, teineteisele pühendumine. See kui sa tunned ta valu, see kui tema eest sa palud, see kui andestad sa… kõik tema vead, sest sa tead, ainult temaga koos on sul hea. See armastus ongi midagi sellist, mida kaotada ei taha sa. Ükski sõna ei suuda kirjeldada nii palju armastust, kui inimese enda silmad… ja pealegi kui inimene suudab öelda kui palju ta kedagi armastab, siis on minu meelest tegemist ikka väga väikese armastusega.

No comments:

Post a Comment