MIS PÄEV TÄNA ON??

Wednesday, November 18, 2009

mees


sirvisin läbi lugematul hulgal foorumeid ja blogisid, kus otsiti ideaalset meest. erinevad parameetrid, omadused, iseloomujooned jms voolisid minu jaoks peakeses kokku järgmise isendi:

vanus: minu vanus +/- 4 aastat (minu puhul siis 22-30 isiklikult pean alumist vanusepiiri pisut liiga madalaks.. võiks olla pigem 24-32)

pikkus: minu pikkus + 4-6 cm (minu puhul 176-180 cm - isiklikult ei ole midagi pikemate vastu :D)

huvide kokkulangevus: mmm, mõtleme siis.. muusika, kunst, kultuur, lapsed, romantika, fun-fun-fun :D :D

iseloomude sobivus/teineteise täiendamine: siinkohal võtan appi indiaani horoskoobi, mille põhjal peaksid minuga sobima järgmised tähtkujumärgid:

veevalaja - Nende kahe märgi võnkesagedus langeb ühte. Idealistlik ja ideederikas veevalaja võib anda selliseid impulsse, mida kaalud just on igatsenud.. veevalaja aga leiab kaalude näol partneri, kes vaimustub tema plaanidest ning neid teostab.

kaksikud - Mõlemale märgile on tähtsad vaimsed ja seltskondlikud ettevõtmised. Nende kahe vahekorras ei saa igavus tärgatagi. Mõlema suur ettevõtlikkus ja tegutsemisrõõm võivad pigem põhjustada ajapuudusest tuleneva stressi, kuid sellises elus tunnevad nii kaksikud kui kaalud suurepäraselt.

lõvi - kaalude ja lõvi suhe võib kujuneda paljutõotavaks. kaalude esindaja saab - kui tal selleks soovi on - toetuda tugevale lõvile ning lõvi võib vaimustuda kaalude seltskondlikkusest ja kultiveeritud elustiilist. See vahekord kulgeb nagu õlitatult.

ambur - kaalud ja ambur mõistavad teineteist hästi ja on mitmeid paljutõotavaid lähtekohti, mis lubavad harmoonilise vahekorra teket. Eriti meeldib amburile kaalude diplomaatiline osavus ja sallivus, mida kaalude esindaja ka partneri juures otsib.

kaalud - kaalud lendavad sõna otseses mõttes teineteise poole. Kuna need kaks on niiöelda ühtmoodi kootud, rahuldavad nad teineteise vajadusi peaaegu automaatselt. Lonkama võib see suhe hakata tunnete sügavuse poolest.

seksihoroskoobi põhjal on ideaalseks partneriks veevalajad ja kaksikud.

lisaks: võiks olla vallaline :D :D :D


ja kui ma nüüd oma sõpruskonna nende parameetrite järgi läbi kammiks - kui palju ma kandidaate leiaksin??


Edit: sorteerisin orkuti-tutvuste seast välja tähtkuju ja vanuse poolest sobivad meesterahvad ja sain kogu sõpruskonnast 2% tõenäolisi õnnestunud suhte partnereid. see teeb 9-10 meest 480-st sõbrast.. kui sinna juurde veel arvestada seda, et neist neljaga pole ammu suhelnud, kaks on liiga head sõbrad ja 1 peaaegu võõras, jääb ring väga väga väikseks :D

No comments:

Post a Comment