MIS PÄEV TÄNA ON??

Monday, March 15, 2010

Laiskvorstid-juustud!

Nädalavahetuse veetsime Viljandis, jee!!
Jõudsime Viljandisse viimase bussiga, käisime Dima vanemate juures söömas, siis külastasime korraks minu emmet ning lõpuks läksime Holstresse. Holstres muidugi isa vihjas tüüpiliselt ja kavalalt "Maja on külm!" :D Selge, eks Dima tegi siis tule alla. Vaatasime multikat ka "Up!". No päris äge multikas oli, eriti selles osas, et esimesed 10 min oli väga kiire kõik ja siis hakkas tegevus edasi arenema. Nunnukas, nunnukas!
Laupäeval oli kell 8 äratus, poole 9ks linna ja sealt edasi Pärile. Sain nunnult 9-16 saalijalkat vahtida. Positiivne on see, et Dima uusima kodutiim Liverpool selle turniiri võitis. Medal anti ka ja puha, jee!!
Jalka mängtud ronisime maale tuttu ning "Wrong turn 3" vaatama. See oli ka eriti kiire algusega film, esimese 5 minuti jooksul näidati paljast tissi ja killimist:D Film vaadatud, siis magasime suht poole kaheksani. No üldse ei viitsinud end liigutada üheski suunas. Lõpuks ikka vedasime end emme juurde, kus emme ning Kaisaga turakat mängisime hetkeni, mil Liisa helistas ja uuris, et mis meie plaanid on? Otseseid plaane ei olnudki, aga avastasime, et 22'ni on aega 10 min ning kihutasime poodi. Liisa juures sai natuke soojendust tehtud ja edasi siis viisid sammud meid HypeTheFUnk'le. Rahvast nagu oli ja värk-särk.. aga no ma ei tea... Igatahes poole 2 ajal arvas Liisa, et võiks Citysse minna, aga sinna me ka ei läinud, sest seal pidi igav olema. Läksime siis uuesti Liisa juurde ning sealt edasi Holstresse tuttu. Muidugi suutsime enne veel veini juua ning "Risikikuller 3" vaadata. Koju sõites arutasimegi seda, et kodukanadeks oleme muutunud. Palju kiftim on kahekesi koos kinos käia või kuskil väljas söömas.. selle raha eest, mis pidudel käies maha jood/kulutad.
Pühapäeval põhimõtteliselt pikutasime ja tudusime kella 20'ni õhtul, kui selgus, et ei peagi bussiga tln trippima vaid saab esmap hommikul isa töödejuhatajaga tulla hoopis.

L A I S K V O R S T I D JA L E B O K U N N I D!

No comments:

Post a Comment