MIS PÄEV TÄNA ON??

Sunday, March 21, 2010

Ei tohi mõelda

Reedel tulin tööle ja kui kalendris kuupäeva punast kastikest edasi nihutasin, siis jäin kuupäeva silmitsema. 19.märts.. ja mõtlesin kõigele sellele, mis oli kuus aastat tagasi ning meenutasin deffi ja arutasin omaette, et pole teda kaua näinud ning hiljem arutasin koos Liisaga, et me kumbi pole ammu Valtus käinud ning meenutasime igasuguseid lollusi, mida sai seal ikka korda saadetud :D
Siis mingi hetk helistas Diana ja ütles, et oleme Dimaga oodatud tema sünnipäevale, talle õnne soovima. No okei, mõtlesin, et käin sealt siis korraks läbi.. ja läks nagu ikka. Ühest rummikoksist sai kaks, kahest viis...ja edasine on suht nulliring. Peaksin vist loobuma mõne kangema joogi kui vesi joomisest.
Diana suutis ka paraja üllatusega hakkama saada, oli deffi ka enda sünnipäevale kutsunud :D No tore, tore! Ei olnudki teda aasta-kaks näinud.




Siis eile kondasin orkutis ja vaatasin Latu pilte ja mõtlesin, et pole teda ammu näinud ning võiks ta kutsuda MUahhi jäätisekokteili jooma. Dima tule töö juurde vastu ja kui siit koos koju jalutasime, siis Latt jalutas linnas vastu meile. :D

Appi! Okei, ma vist ei tohiks oma exide peale mõelda enam. Muidu saan mingisuguse üledoosi neist veel.
Tegelikult on nad täitsa toredad, mu exid siis. Saan enamjaolt kõigiga ülimalt hästi läbi, mingeid vanu tundeid enam ei löö lõkkele, lihtsalt tore on neid näha. Mõnusa sooja tunde toob südamesse. :)

No comments:

Post a Comment