MIS PÄEV TÄNA ON??

Friday, December 25, 2009

kujuta ette, et osadel meestel on riistad nagu sisaliku sabad.
nii, kui närvi läheb, kukub küljest ära. ja siis läheb jälle kuu aega, enne, kui tagasi kasvab. kujutad ette, kui kaua sellisel mehel aega läheb, et esimese vahekorrani jõuda!? :D

ja miks me räägime selliseid jutte jõulude ajal?
sest terve jõululaupäeva õhtu rääkisime me androloogidest, eesnahast, günekoloogi klambritest ja peeglitest ning andrea boccellist.

ja nii veider - need olid üle pika aja esimesed jõulud, kus ma ei nutnud, vaid naersin.. kõik oli nii, nagu peab :)


vaatasin kassuga willy wonkat.. ( eesti ekspress 2 tilka vett - willy wonka ja amelie) silm hakkas kinni vajuma ja tundsin, kuidas väss peale vajub..
kalla, ma lähen heidan natukeseks pikali. vaatad põnnide järele?
mine mine.

tegin silmad lahti ja nägin trinzut oma jalutsis istumas.. sulgesin silmad ja magasin edasi.. OOT! misasja? trinzu? tegin silmad lahti ja virgusin hetkega.. ringutasin.. oi, näe.. tsau dima.. tsau riks :)

ehk siis.. laud pudelitest lookas.. ma ütlesin, et võtke üks hõõgvein.. mhmh, sellele hõõgveinile oli lisaks teine hõõgvein, 2 pudelit veini, šampus ja õlled. ära sai joodud ka minu šampus ja hea oli, et õhtul pakkide avamiseks ei läinud.

hommik tuli kerge pohmeluse, rämedate gaasivalude ja kingihunnikuga. kassu jäi rahule. see on oluline. anni on alles nii väike, et tema rahulolu on näha sellest, kui ta mänguasja peale nutma ei hakka :D

arles tuli lastele järgi ja viis nad maale lõunale.
kõne trinzule ja poodi õlle järele :D
peaks õnnetu üksikisa tervise järele pärima :D ei olnud vist päris kaine, kui vaatamata seljavigastusele, tahtis hoovis lumes saltosid viskama hakata lihtsalt tõestamaks, et oskab.

a ja siis veel meeli, kes terve aja diivanil istus. vahepeal vist naeris ka..
kuule, sa stevie wonderi uut kodu oled näinud? pole hullu, ta ise ka ei ole.

no ja siis varalahkunud kalmer..

no ja siis tony, kes ei jõudnudki :D :D

a ma nüüd lähen tõstan endale jälle süüa, teen hõõgveini ja .. mm.. öm.. dzeesus.. ei oskagi midagi teha, kui lapsi pole.. lükkan äkki lund v midagi..

No comments:

Post a Comment