MIS PÄEV TÄNA ON??

Saturday, July 18, 2009

PSÜHHONAISED.. OOMAIGAAD!!


Ühel mu sõbral on PSÜHHONAINE! Eile veendusin selles ikka korralikult. Nad on ~2 aastat teineteise ajusid nussinud, kord arvab üks, et ei ole suhteks valmis, siis teine leiab kellegi uue.. nad juba neljandal katsel. Preilil on lisaks kõigele muule ehtne printsessisündroom ja ema ka psaikoo!
Nad alles hiljuti rääkisid sellest, kas ja mis nende vahel üldse on ?! Preili ütleb koguaeg, et neil ei ole suhet , tema on vallaline ja niipea, kui preilile midagi ei meeldi hakkab ta mu sõbrakesele smse saatma: "Meie suhtest ei tule midagi välja!! Sa oled tundetu tõbras" jne.. Mis kuradi suhtest ma küsiks? Mis suhtest, kui printsess ei ole enda jaoski selgeks teinud, mida ja kas ta üldse tahab. Oeh! Igatahes eile ma õppisin uue ägeda solvangu ära preili käest- "Sa oled nii primitiivne!" Säh sulle siis kooki moosiga..

Sõbrakesele ütlesin vaid üht: "JOOOKSE!! Run,Forrest,run!" Jooksku elu eest, sest sellised naised keeravad veel rohkem ära, ega paremuse poole need asjad küll ei muutu.


Tsiteerides Dimat: "See projekt on haledalt läbikukkunud"


.. ja mis kuradi komme see on 10 korda järjest helistada, seni kuni helistada kannatab ja siis uuesti ja uuesti ja uuesti? Nagu see midagi muudaks, märge jääb ju maha ka ühe vastamata kõnega, et sa oled helistanud.. kui ei vastanud, siis järelikult oli tegemist, helistad tunnike hiljem uuesti ja kui siis ka ei vasta- FUCK IT- kasu enda ja kellegi teise ajusid nussid ju.

No comments:

Post a Comment