MIS PÄEV TÄNA ON??

Monday, July 20, 2009

Natuke eilsest

Tallinna trollid EI OLE vihmakindlad! Lisaks sellele, et sain niigi märjaks trollile joostes, sadas mulle trollis vihma pähe ja seda sõna kõige otsesemas mõttes. Vihma tuli igalt poolt: akendest, ustest ja läbi katuse, kui troll läbi lombi sõitis, siis haaras veel pool lompigi kaasa endaga. Oleks siis sellest kõigest piisavalt, aga oh ei- üks blond GucciMucci tibi suutis trollis lompi astuda ka käpla käia. Ausalt, mul oli tükk tegemist, et mitte naerma hakata (kes see teise õnnetuse üle ikka naerab, kui ise ei naera:D ).
Väljusin Vabakal, et B'ga kokku saada, vihma kallas nagu oavarrest, seisin foori taga meenutades uppunud kassipoega ja siis pakkus üks kena härramees mulle kohta oma vihmavarju all- nii armas temast!:) Saatis mind poolele teele ja soovis ilusat õhtut. Inimlikkus siin maailmas on veel mingil määral säilinud.
No ja mis toimus Vanalinnas- OOOOMAIGAAAAD!- igal pool oli põlvini vesi, ojad voolasid.. Hüppasin siis plätudega lombist lompi nagu 5-aastane, kleitki sai märjaks. Erilist vahet ei olnud enam nagunii.. vihm õnneks oli soe! Populari ees oli ookean, lained loksusid vastu majaseinu ja Populari uksestki sisse. Ega Popularis sees ka olukord kiita ei olnud, vihma sadas igalt poolt sisse, ulmeline! Tundus nagu istuksime väljas, aga õnneks suutsime ühe kuivematest kohtadest valida. Vesi oli igal pool Popularis ka.

No comments:

Post a Comment