MIS PÄEV TÄNA ON??

Friday, April 9, 2010

mulle meeldib maxima, sest seal saab šampinjone lahtiselt osta. lolli plastik-karpi pakendatud tumedaks tõmbunud ja tihtipeale karbi põhjas hallitavad seened (53.-/kg) vs. lahtised värsked seened, mida saad oma näpuga kotti korjata. suured, puhtad, värsked seenelõhnalised, VÄRSKED šampinjonid (34.-/kg).. šampinjonikaste, šampinjoni püreesupp, ahjus röstitud šampinjonid sinihallitusjuustuga, šampinjoni-sibula kattega ahjus küpsetatud einesaiad.. mmm.. seened.. armsad imemaitsvad värsked šampinjonid.. lõnks-lõnks neelatan keelele kogunenud suumahlad ja lõksutan keset ööd külmiku-ust.. mmm.. püreesupp šampinjonide, sibula, rõõsa koore ja küüslaugu krutoonidega..

ööhh.. kõht täis.. dessert..
midagi magusat. midagi tapvalt magusat..

mulle meeldib maxima, sest seal oli SEE ÕIGE kondenspiim soodushinnaga 17.-/purk. Kondenspiim teadupoolest on sõja-aja-toit, nagu kõik konservitooted ja säilivusaeg aug.2011 ei tähenda siinkohal, et järgmisel sügisel seda sama magusat tarvitada ei tohiks. ja just seepärast ongi mul sahver sinise sildiga plekkpurke täis varutud :)

lesin diivanil, joon kondenspiimaga kohvi ja unistan rabarbrist. pisarakattega rabarbrikoogist. sel aastal proovin ära need värsked mahlased võrsed, mida tavaliselt ei lõigata.. ikka oodatakse, et põõsas suureks kasvaks. sel aastal lõikan. ja pool põõsast lõikan posti tänavale aeda.

ooohh. mõnus mõnus ütlemata mõnus päev oli.
õnnesoovid OAK TREE'le - Viljandimaa noortebänd 2010. te meeldisite mulle juba märtsi alguses selle loo esitamise pärast:


aa emonurk ka..

sellest ühest mehest... meil on nüüd siis see "näen aga teen näo, et ei näe ja sellest hoolimata lähen igal võimalusel võimalikult lähedalt mööda"-periood. mõlemil.

tröö :D mehed.
trööö.. naised.
miks me ei võiks lihtsalt olla ja elada. ilma draamata, ilma teeskluseta, ilma armukadeduseta..
aga ei. alati peavad tunded mängus olema. ja mida rohkem hoolitakse, seda rohkem tehakse haiget. ühtviisi lapsikud.. saame üle juba! ei saa.. tröö..
lähen uinun muigega näol ja luban, et järgmine kord ei jaluta sinust mööda..
meibi..
beibi...



:D

No comments:

Post a Comment